Apakah data pengguna akan hilang setelah dilakukan Upgrade?

Apabila di lakukan upgrade dengan versi yang sama, data tidak akan hilang. Namun apabila di upgrade ke versi di atasnya data akan hilang.

Tags: ,

Leave a Reply